rick visschers

Rick 

Eigenaar / Adviseur

rick@boekhouderjoris.nl

 

Rick heeft bedrijfseconomie gestudeerd en heeft veel ervaring opgedaan in het MKB. Rick is voorheen werkzaam geweest bij verschillende kleine en middelgrote advies & accountancy organisaties. Rick heeft ruime ervaring op het gebied van boekhouden en (fiscale) advisering in de ruimste zin des woords. Uit ervaring wat er allemaal misgaat binnen de accountancy hebben we het online Joris-concept ontwikkeld. Klanten willen graag een vast aanspreekpunt en een vaste prijs. Onze overheadkosten zijn bijna nihil en daarom kunnen we marktconforme prijzen met behoudt van kwaliteit aanbieden. Zelf vind ik het belangrijk dat onze afspraken nagekomen worden. Verder moet de klant centraal staan om een lange termijn samenwerking te waarborgen.

 

 

onno van ijsseldijk

Onno 

Eigenaar / Adviseur

onno@boekhouderjoris.nl

 

Onno heeft accountancy gestudeerd en heeft veel ervaring opgedaan in het MKB. Onno is voorheen werkzaam geweest bij verschillende kleine en middelgrote advies & accountancy organisaties. Onno heeft ruime ervaring op het gebied van boekhouden en (fiscale) advisering in de ruimste zin des woords. Ik vind het belangrijk dat alles voor mijn klanten goed geregeld is. De administratie moet op orde zijn. Door een sterk geautomatiseerde digitale omgeving is het voor mijn klanten enorm makkelijk gemaakt om documenten aan te leveren. Zo kunnen mijn klanten zich bezig houden met de bedrijfsvoering en de financiële administratie laat je aan ons over.

 

 

Michel Deckers

Michel 

Senior Adviseur

michel@boekhouderjoris.nl

 

Michel heeft bedrijfsadministratie gestudeerd en al jaren ervaring opgedaan in het MKB. Michel is voorheen idem werkzaam geweest bij verschillende kleine en middelgrote advies & accountancy organisaties. Michel heeft ruime ervaring op het gebied van boekhouden en (fiscale) advisering in de ruimste zin des woords. Als ervaren boekhouder vind ik het belangrijk dat er met de tijd meegegaan wordt. Door het online samenwerken wordt er hedendaags veel efficiënter gewerkt en is ons bereik veel groter. Persoonlijk contact staat bij mij hoog in het vaandel. Afspraak is afspraak en ik sta altijd klaar voor mijn klanten.

 

 

Sander Machielsen

Sander 

Senior Adviseur

sander@boekhouderjoris.nl

 

Sander heeft bedrijfseconomie gestudeerd en heeft veel ervaring opgedaan in het MKB. Sander is voorheen werkzaam geweest bij verschillende kleine en middelgrote advies & accountancy organisaties. Sander heeft ruime ervaring op het gebied van boekhouden, en (fiscale) advisering in de ruimste zin des woords. Ik werk graag met prognoses en cijfers voor klanten. Ik zie me zelf als winstcoach en probeer de winsten met adviezen te optimaliseren. Uiteraard met een fiscaal optimale uitgangspositie.

 

 

Michiel Van Den Nieuwelaar

Michiel 

Fiscalist

 

Michiel heeft Fiscaal Recht gestudeerd en heeft veel ervaring in het MKB. Michiel heeft ruime ervaring op het gebied van fiscale advisering in de ruimste zin des woords. Ik word ingezet bij complexe fiscale vraagstukken. Daarnaast kan ik jou als ondernemer inzetten op het gebied van inkomsten- en uitgavenplanning, pensioenplanning, vermogensbegeleiding en nalatenschapsplannen en alles wat hierbij komt kijken. Ook als bijvoorbeeld jouw eenmanszaak omgezet moet worden naar een besloten vennootschap kan ik jou hierbij helpen. Immers de juridische jas van een onderneming moet goed (blijven) passen. Niet alleen de fiscale aspecten krijgen daarbij de aandacht, maar ook de juridische, zoals (beperking van) aansprakelijkheid.

 

 

John Hopstaken

John 

Salarisadviseur

 

Voor ondernemers hebben wij een volledig pakket aan diensten, waarmee wij jou volledig kunnen ontzorgen op het gebied van salarisadministratie en HRM-vraagstukken. Wij regelen de salarisstroken, aangiften loonbelasting en pensioenen. Alles wordt netjes voor jou geregeld met toegang tot ons digitaal portaal. Ook kunnen wij jou adviseren op het gebied van subsidies, fiscaal vriendelijk verlonen van jouw medewerkers en het opstellen van arbeids- en overige overeenkomsten.