Over Joris

 

 

Moderne tijden vragen om een moderne boekhouder

 

Joris is de eerste volledig online opererende boekhouder die online simpel en voordelig je financiële administratie ondersteunt en regelt. Op bezoek bij je boekhouder met een tas vol klappers en een doos vol bonnetjes? Dat is niet meer van deze tijd!

 

 

Bij Joris staan je klappers en bonnen veilig online. Deze zijn ook met onze speciale app op je mobiele telefoon of tablet te benaderen. Facturen mail je gewoon naar je administratie en bonnetjes scan je met je mobiele telefoon. Door zelf te boekhouden of iemand uit je omgeving bespaar je op de accountants- en administratiekosten. We leggen een dagelijkse bankkoppeling met je zakelijke bank. Hierdoor wordt veel tijd met het invoeren van de administratie bespaard. Verder is je boekhouding altijd up to date en kun je in je persoonlijke dashboard bekijken hoe je bedrijf er financieel voor staat.

 

 

Joris heeft een partnership met de Nederlandse nr. 1 online boekhoudsoftware aanbieder e-boekhouden. Geheel in de huisstijl van Joris kun je gebruikmaken van alle functies van e-boekhouden. Bij aanvang van de samenwerking wordt in samenspraak het professioneel uitgewerkt grootboekrekeningschema volledig naar je wens ingericht. De diensten van Joris zijn ook te combineren met een andere online boekhoudsoftware aanbieder.

 

Interesse?

Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk de video

Wat maakt Joris verder nog onderscheidend ten opzichte van andere administratie- en accountantskantoren?

 

 • Nadat je een periode hebt bijgewerkt zal ik meteen de administratie controleren en waar nodig corrigeren. Door deze snelle benadering kan ik waar nodig de ondernemer adviseren en bijsturen. Het persoonlijke aspect vind ik erg belangrijk en op deze basis werk ik graag met je samen.
 • Heb je hulp nodig of wil je belangrijke zaken bespreken? Ik ben benaderbaar via de chatfunctie, skype, mail en indien noodzakelijk per telefoon.
 • Je betaalt een vast tarief per maand. De software, controle, jaarrekening, fiscale aangifte en advies zijn hierbij inbegrepen. Geen verrassingen achteraf en A t/m Z is volledig professioneel geregeld.

 

 

Wie is Joris

 

Na jarenlang op kleine- en grote accountantskantoren gewerkt te hebben was het tijd voor iets nieuws, iets vernieuwends. Ik ken door mijn bedrijfseconomische studieachtergrond en ervaring binnen de branche de klappen van de zweep. Een analyse van wat de klanten erg belangrijk vinden en wat ze absoluut niet willen was dus zo gemaakt. Op basis van deze ervaringen heb ik een klantgericht, modern, betaalbaar en persoonlijk online concept ontwikkeld.

 

   Rick Visschers

 

 

 

8 redenen

 

om je vandaag nog aan te melden bij Joris

 

 • Geheel online maar toch persoonlijk
 • Kostenbesparing
 • Meer focus/tijd voor ondernemen
 • Administratie 24/7 benaderbaar
 • Online archief van administratie
 • Efficiënte en moderne samenwerking
 • Altijd inzicht in je cijfers
 • Vast tarief

 

 

 

Reviews

 

 

j-enable

"Toen ik eind 2017 voor zelf begon had ik niet echt een idee wat boekhouden inhield. Ik wist alleen dat ik alles online / digitaal wilde doen en dat mijn boekhouder in hetzelfde boekhoudpakket als mij moest werken. Via e-boekhouden.nl vond ik Joris – De Online Boekhouder. De site en de transparantie hiervan spraken mij aan en heb dus gelijk een afspraak gemaakt. Joris neemt echt de tijd voor je om alles goed uit te leggen en daarnaast vind ik het ideaal dat de gehele inrichting van e-boekhouden al voor je is gedaan. En in het geval dat ik even niet meer weet boek ik hem gewoon op vraagpost 2100. Binnen no-time ontvang ik een email van Joris die mij precies uitlegt wat ik moet doen. Tevens controleert Joris periodiek mijn mutaties en haalt daarmee alle mijn fouten eruit. Ik heb daarom echt het gevoel dat mijn boekhouding op orde is."

Jean-Paul van der Ham

 


 

Rick Novak Makelaardij

"In de wereld van vandaag zocht ik als makelaar een mogelijkheid om online mijn boekhouding onder te brengen, maar wel met een persoonlijke touch, die ik meteen vond bij Joris. Fijn verwerkbaar via de online boekhoudingsportal, maar met op de achtergrond persoonlijke ondersteuning indien nodig."

Rick Novak, Eigenaar

www.ricknovak.nl

 


 

Flair Recruiter - High Tech Industry & Office Personnel
“Willen we overleven dan zullen we in de flexbranche moeten innoveren, met een andere invalshoek klanten en medewerkers benaderen. Sneller, slimmer en beter als onze concurrenten. Een medewerker kan een uitzendkracht, een gedetacheerde of een kandidaat zijn die na een werving & selectie-traject aan het werk gaat. Daar hoort een goede administratie en boekhouding bij, daarom hebben we gekozen voor verdere professionele digitalisering en maken we gebruik van Joris - De Online Boekhouder – in combinatie met e-Boekhouden. We besparen geld door zelf de administratie te verwerken en waar nodig kunnen we vertrouwen op de expertise van Joris. Via Joris en onze twee Online Back Officen behoren wij bij de absolute digitale top in de markt."

Mr. Bill G.H. Lubliek, LLM Consultant & Recruiter

www.flair.nl

 


 

Bouwservice BFL

"Als echtgenote van mijn ondernemende man ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding van zijn bouwservice. In deze moderne technologische tijden is het noodzaak dat je als ondernemer bij de tijd blijft. Met deze gedachte zijn we bij Joris – De Online Boekhouder - terecht gekomen. Het is fijn dat alles digitaal in de cloud verwerkt wordt. De communicatie gaat daarbij ook nog eens volledig online en blijft gelukkig toch persoonlijk. Ik vind het leuk en handig om zelf de administratie bij te werken en Joris ondersteunt ons hier goed in. Zo zijn de cijfers wekelijks inzichtelijk i.p.v. 1 keer in jaar bij ontvangst van de jaarrekening. Bij de vorige boekhouder werkten we met Twinfield. Joris heeft ons toen geattendeerd op e-Boekhouden. Wat een verschil, qua overzichtelijkheid, prijsniveau en toch voorzien van alle technologische gemakken."

Anouk Luijten-Cuijpers, Echtgenote ondernemer

 


 

Grip Op Stress

"In 2015 gestart met mijn onderneming en sindsdien ook klant bij Joris – De Online Boekhouder -. In de opstartfase werkte ik de boekhouding bij in de gratis versie van Reeleezee. In het eerste jaar kon ik me hier nog mee behelpen, maar door de groei was er een update van het abonnement vereist. Als startende ondernemer vond ik deze update te prijzig. Joris heeft me toen verwezen naar e-Boekhouden. Betaalbaar en gebruiksvriendelijk voor iemand met geen ervaring in boekhouden. Joris heeft deze administratie geheel ingericht, uitgelegd hoe alles verwerkt dient te worden en een dagelijkse bankkoppeling gelegd. Ik verwerk de administratie geheel zelf en Joris kijkt maandelijks mee. De aangifte omzetbelasting doe ik zelf via e-boekhouden indienen. Als een jaar om is dan krijg ik de jaarrekening en belastingaangiften digitaal aangeleverd. Als ik tussendoor vragen heb dan krijg ik per mail meteen antwoord, deze wisselwerking werkt voor mij perfect."

Timo Widdershoven, NLP Hypnose Coach

www.gripopstress.nu