Over Joris

 

 

Moderne tijden vragen om een moderne boekhouder

 

Joris is de eerste volledig online opererende boekhouder die online simpel en voordelig je financiële administratie ondersteunt en regelt. Op bezoek bij je boekhouder met een tas vol klappers en een doos vol bonnetjes? Dat is niet meer van deze tijd!

 

 

Bij Joris staan je klappers en bonnen veilig online. Deze zijn ook met onze speciale app op je mobiele telefoon of tablet te benaderen. Facturen mail je gewoon naar je administratie en bonnetjes scan je met je mobiele telefoon. Door zelf te boekhouden of iemand uit je omgeving bespaar je op de accountants- en administratiekosten. We leggen een dagelijkse bankkoppeling met je zakelijke bank. Hierdoor wordt veel tijd met het invoeren van de administratie bespaard. Verder is je boekhouding altijd up to date en kun je in je persoonlijke dashboard bekijken hoe je bedrijf er financieel voor staat.

 

 

Joris heeft een partnership met de Nederlandse nr. 1 online boekhoudsoftware aanbieder e-boekhouden. Geheel in de huisstijl van Joris kun je gebruikmaken van alle functies van e-boekhouden. Bij aanvang van de samenwerking wordt in samenspraak het professioneel uitgewerkt grootboekrekeningschema volledig naar je wens ingericht. De diensten van Joris zijn ook te combineren met een andere online boekhoudsoftware aanbieder.

 

Interesse?

Vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk de video

Wat maakt Joris verder nog onderscheidend ten opzichte van andere administratie- en accountantskantoren?

 

 • Nadat je een periode hebt bijgewerkt zal ik meteen de administratie controleren en waar nodig corrigeren. Door deze snelle benadering kan ik waar nodig de ondernemer adviseren en bijsturen. Het persoonlijke aspect vind ik erg belangrijk en op deze basis werk ik graag met je samen.
 • Heb je hulp nodig of wil je belangrijke zaken bespreken? Ik ben benaderbaar via de chatfunctie, skype, mail en indien noodzakelijk per telefoon.
 • Je betaalt een vast tarief per maand. De software, controle, jaarrekening, fiscale aangifte en advies zijn hierbij inbegrepen. Geen verrassingen achteraf en A t/m Z is volledig professioneel geregeld.

 

 

Wie is Joris

 

Na jarenlang op kleine- en grote accountantskantoren gewerkt te hebben was het tijd voor iets nieuws, iets vernieuwends. Ik ken door mijn bedrijfseconomische studieachtergrond en ervaring binnen de branche de klappen van de zweep. Een analyse van wat de klanten erg belangrijk vinden en wat ze absoluut niet willen was dus zo gemaakt. Op basis van deze ervaringen heb ik een klantgericht, modern, betaalbaar en persoonlijk online concept ontwikkeld.

 

   Rick Visschers

 

Maak kennis met ons volledige team!

 

 

8 redenen

 

om je vandaag nog aan te melden bij Joris

 

 • Geheel online maar toch persoonlijk
 • Kostenbesparing
 • Meer focus/tijd voor ondernemen
 • Administratie 24/7 benaderbaar
 • Online archief van administratie
 • Efficiënte en moderne samenwerking
 • Altijd inzicht in je cijfers
 • Vast tarief

 

 

 

Reviews

 

 

j-enable

"Toen ik eind 2017 voor zelf begon had ik niet echt een idee wat boekhouden inhield. Ik wist alleen dat ik alles online / digitaal wilde doen en dat mijn boekhouder in hetzelfde boekhoudpakket als mij moest werken. Via e-boekhouden.nl vond ik Joris – De Online Boekhouder. De site en de transparantie hiervan spraken mij aan en heb dus gelijk een afspraak gemaakt. Joris neemt echt de tijd voor je om alles goed uit te leggen en daarnaast vind ik het ideaal dat de gehele inrichting van e-boekhouden al voor je is gedaan. En in het geval dat ik even niet meer weet boek ik hem gewoon op vraagpost 2100. Binnen no-time ontvang ik een email van Joris die mij precies uitlegt wat ik moet doen. Tevens controleert Joris periodiek mijn mutaties en haalt daarmee alle mijn fouten eruit. Ik heb daarom echt het gevoel dat mijn boekhouding op orde is."

Jean-Paul van der Ham

 


 

Rick Novak Makelaardij

"In de wereld van vandaag zocht ik als makelaar een mogelijkheid om online mijn boekhouding onder te brengen, maar wel met een persoonlijke touch, die ik meteen vond bij Joris. Fijn verwerkbaar via de online boekhoudingsportal, maar met op de achtergrond persoonlijke ondersteuning indien nodig."

Rick Novak, Eigenaar

www.ricknovak.nl

 


 

Flair Recruiter - High Tech Industry & Office Personnel
“Willen we overleven dan zullen we in de flexbranche moeten innoveren, met een andere invalshoek klanten en medewerkers benaderen. Sneller, slimmer en beter als onze concurrenten. Een medewerker kan een uitzendkracht, een gedetacheerde of een kandidaat zijn die na een werving & selectie-traject aan het werk gaat. Daar hoort een goede administratie en boekhouding bij, daarom hebben we gekozen voor verdere professionele digitalisering en maken we gebruik van Joris - De Online Boekhouder – in combinatie met e-Boekhouden. We besparen geld door zelf de administratie te verwerken en waar nodig kunnen we vertrouwen op de expertise van Joris. Via Joris en onze twee Online Back Officen behoren wij bij de absolute digitale top in de markt."

Mr. Bill G.H. Lubliek, LLM Consultant & Recruiter

www.flair.nl

 


 

Bouwservice BFL

"Als echtgenote van mijn ondernemende man ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding van zijn bouwservice. In deze moderne technologische tijden is het noodzaak dat je als ondernemer bij de tijd blijft. Met deze gedachte zijn we bij Joris – De Online Boekhouder - terecht gekomen. Het is fijn dat alles digitaal in de cloud verwerkt wordt. De communicatie gaat daarbij ook nog eens volledig online en blijft gelukkig toch persoonlijk. Ik vind het leuk en handig om zelf de administratie bij te werken en Joris ondersteunt ons hier goed in. Zo zijn de cijfers wekelijks inzichtelijk i.p.v. 1 keer in jaar bij ontvangst van de jaarrekening. Bij de vorige boekhouder werkten we met Twinfield. Joris heeft ons toen geattendeerd op e-Boekhouden. Wat een verschil, qua overzichtelijkheid, prijsniveau en toch voorzien van alle technologische gemakken."

Anouk Luijten-Cuijpers, Echtgenote ondernemer

 


 

Grip Op Stress

"In 2015 gestart met mijn onderneming en sindsdien ook klant bij Joris – De Online Boekhouder -. In de opstartfase werkte ik de boekhouding bij in de gratis versie van Reeleezee. In het eerste jaar kon ik me hier nog mee behelpen, maar door de groei was er een update van het abonnement vereist. Als startende ondernemer vond ik deze update te prijzig. Joris heeft me toen verwezen naar e-Boekhouden. Betaalbaar en gebruiksvriendelijk voor iemand met geen ervaring in boekhouden. Joris heeft deze administratie geheel ingericht, uitgelegd hoe alles verwerkt dient te worden en een dagelijkse bankkoppeling gelegd. Ik verwerk de administratie geheel zelf en Joris kijkt maandelijks mee. De aangifte omzetbelasting doe ik zelf via e-boekhouden indienen. Als een jaar om is dan krijg ik de jaarrekening en belastingaangiften digitaal aangeleverd. Als ik tussendoor vragen heb dan krijg ik per mail meteen antwoord, deze wisselwerking werkt voor mij perfect."

Timo Widdershoven, NLP Hypnose Coach

www.gripopstress.nu

 


 

Art Trip

Ik ben werkzaam als startende freelance kunsthistoricus en docent. Via mijn bedrijf Art Trip bied ik cursussen, rondleidingen en excursies aan voor een breed publiek. Al snel werd mij aangeraden om op zoek te gaan naar een boekhouder, maar ik vond de pakketten die werden aangeboden vrij prijzig. Een bekende raadde mij aan om eens te kijken naar Joris - De Online Boekhouder - en al snel was een afspraak ingepland. Via skype inventariseerde de medewerker mijn boekhouding en verrichte de inrichting van e-boekhouden en gaf me duidelijke instructies. Sindsdien hou ik zelf eenvoudig de boekhouding bij. Joris - De Online Boekhouder - begeleidt me hier goed in, waar nodig kan ik op ze rekenen. Verder wordt de belastingaangifte voor ondernemers door Joris - De Online Boekhouder - uit handen genomen. Vragen stellen kan altijd en dat is heel fijn: er zijn nogal wat regels en rechten waar je je als beginnend ondernemer niet altijd bewust van bent! 

art-trip.nl

 


 

Ik heb een Therapie praktijk, en ik heb zelf mijn boekhouding van het begin af aan opgezet (met e-boekhouden) toen ik mijn eigen bedrijf begon in 2018. Echter, aan het einde van het jaar stond er in mijn administratie op e-boekhouden een ander bedrag als eind kapitaal dan op mijn bankrekening! Iets was er toch niet helemaal goed gegaan. Ik ben niet bang voor getallen, en de meeste online software hebben geen grote geheimen voor me, maar ik had wel door dat ik hierbij wel even een professionele blik nodig had om de juiste resultaten te halen. 
En dat heeft Joris - De Online Boekhouder - voor mij gedaan. Heel fijn, ze hebben alles even doorgespit, me laten zien hoe ik mijn uitgebreide aanpak veel simpeler op kon zetten, en staan me nu maandelijks bij voor mijn administratie als ik nog wat vragen heb. 
Mijn administratie doe ik nog steeds fijn zelf (goed te weten wat er in en uit gaat!), echter ik heb Joris - De Online Boekhouder - altijd achter de hand voor een snelle vraag en de uiteindelijke periodieke controle voordat ik mijn omzetbelasting aangifte instuur. Dat voelt goed, dat voelt vertrouwd, en ik kan jullie Joris van harte aanraden! 
www.cloudbustingtherapy.com

 


 

Wij zijn een danscentrum met als hoofdtak "de dansschool" voor het verzorgen van recreatieve dansles & danssport-lessen en dansopleidingen aan zowel jong & oud. Wij zijn zoals gemiddeld iedere Nederlandse dansschool een relatief kleine regionale onderneming in de sport & cultuurbranche met per seizoen sterk fluctuerende omzetcijfers en grote variabelen in de btw-tarieven. Met daarbij als neventak kleine "HoreCa" vinden wij het erg belangrijk om steeds een up-to-date kijk te hebben en te houden op de financiële kant van de onderneming. Door zelf de administratie te verwerken weten wij een redelijk goed overzicht te houden op alle facetten binnen de onderneming zoals bv. voorraadbeheer en het klantenbestand en kunnen indien nodig daar zo sneller op reageren. Onze overstap van "de ouderwetse papieren tijger" oftewel van ons voormalige HoReCa-minded administratiekantoor naar het moderne en véél méér digitale Joris - De Online Boekhouder -, was allereerst een hele uitdaging. We moesten af van de vooral tijd, dus ook geldverslindende oude denkwijze van het toenmalige administratiekantoor. Gelukkig hebben we destijds toch gekozen voor deze vernieuwing in onze administratie/boekhouding en zijn we er toch nog uiteindelijk relatief eenvoudig uitgekomen uit deze transfer van voorheen 100% analoog naar nu bijna 100 % digitaal boekhouden.
Het enige nadeel was in het begin het leren omdenken naar digitaal. We hadden alles analoog en zéér omslachtig aangeleerd van ons voormalige administratiekantoor. We hadden steeds al de indruk, dat de door onszelf reeds gedane arbeid, bij het administratiekantoor "volledig opnieuw gedaan werd" en wij zo steeds weer véél geld kwijt waren aan administratieve werkzaamheden van het oude administratiekantoor terwijl wij zelf alles al ingescand en dus digitaal per Email aanleverden. Zij maakten van onze digitale gegevens dan weer analoge gegevens omdat zij nu eenmaal zo werkten.
Sinds wij bij Joris - De Online Boekhouder - aangesloten zijn als klant voelen wij ons serieuzer behandeld en is iedere geïnvesteerde minuut aan administratie een goed bestede minuut geworden, zonder dat daarbij het persoonlijke mens-mens contact is komen te vervallen bij evt. vragen of opmerkingen.

Voorheen bij de oude boekhouder moesten we nog dagen tot weken wachten omdat ons administratiekantoor regelmatig door vakanties onbereikbaar was. Zo is tegenwoordig onze vraag vrijwel binnen 'no-time' beantwoord en hebben we bijkomstig ook nog eens véél geleerd over hoe we nog beter onze administratie konden gaan bijhouden.

 


 

Headline

maakt mooie animaties die gebruikt worden om leads te generen, lastige zaken uit te leggen of de organisatie te positioneren.
Wij zijn recent met onze 2 bv’s overgestapt naar Joris. De overgang verliep soepel, korte telefoongesprekken en verwijzingen naar meer info en instructievideo's. Opvallend dat er inhoudelijk naar elke boeking gekeken wordt en zo nodig input gegeven wordt hoe zaken juist te doen. We vinden het fijn dat er iemand met ons meekijkt en snel onze vragen beantwoord.

www.headline.nl

 


 

Voor de administratie van 'Jobcoach Ben' wilden we zelf meer inzicht hebben in het reilen en zeilen van het boekhouden en daarom is er destijds overgestapt op E-Boekhouden wat prima bevalt en voor de puntjes op de 'i' zijn we bij Joris - De Online Boekhouder - terecht gekomen. De overdracht van de 'oude boekhouding' naar de nieuwe situatie is vlot verlopen. Joris - De Online Boekhouder - heeft hier aan bijgedragen. Het enorme voordeel is dat er korte lijnen zijn, er is een vaste contactpersoon, er wordt op dezelfde dag op vragen gereageerd, er wordt meegedacht, advies en uitleg gegeven.

www.jobcoachben.nl

 


 

Mijn  schoonvader startte in 1932 een uitgeverij NV.
Zijn zoon (mijn echtgenoot) zette vanaf 1972 dit bedrijf voort als BV.
Wij trouwden in 1975, waarna ik als directiesecretaresse t/m 2012 altijd  aan de zaak
verbonden ben geweest. 
Vanaf 2008 konden wij niet meer om digitalisering heen, onze dochter zette het bedrijf
In 2013 zelfstandig geheel gedigitaliseerd voort.
Onze BV werd een pensioenholding. Vanaf de opzet van het bedrijf in 1932 werd samengewerkt met "grote"  accountantskantoren.
Na het overlijden van mijn echtgenoot in 2017 ben ik op zoek gegaan naar een online accountant en vond deze bij Joris – De Online Boekhouder-, het boekhoudprogramma waar zij mee werken is zelfs voor een oud iemand als ik die al lang de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt heel gemakkelijk te bedienen.
Overigens kan men ook alle hulp en advies van "Joris" krijgen, indien gewenst.
Voor juridisch belastingadvies werkt "Joris" samen  met een kundige  fiscalist,  welke tegen een gering tarief een optimaal advies geeft.

Mijn ervaring met boekhouder "Joris" :

Simpel online professioneel boekhouden
Erkend door de Belastingdienst
Betrouwbaar
24/7 zicht op je boekhouding
Vooraf vastgesteld vast tarief. ((Geringe kosten )
Optimaal advies en hulp

Kortom "Joris"  is de moderne online boekhouder, voor allerlei soorten ondernemingen
als Eenmanszaak, ZZPer, Vof, BV, Maatschap of Holding is het de oplossing.

Beheermaatschappij Lambriex BV

 


 

Oosterink Medisch Advies

Ongeveer een jaar geleden heb ik me voorgenomen om mijn werken als bedrijfsarts voort te zetten als ZZP-bedrijfsarts. Met daarbij het voeren van een simpele maar adequate administratie. De omvang van de administratie is eigenlijk heel beperkt, maar ik wil dit wel goed verzorgd hebben. Dit voor mezelf, en evenzo voor mijn klanten maar ook tbv de jaarrekening en de belastingaangifte. Maandelijks maak ik een paar facturen, en houdt de onkosten bij. Het is eenvoudig zo zelf te doen in altijd aanwezige leegloop-uren, zonder dat me dit extra tijd kost op vrije dagen. Zo had ik het gepland, zo is het geworden. Om me daarbij te laten ondersteunen heb ik gezocht naar een boekhouder met ervaring, welke online support kan geven. Daarbij gebruik makend van een administratiesysteem welke beantwoord aan de eisen van mijn verwachtingen. Op zoek via Internet kwam ik al snel de website van Joris - De Online Boekhouder -tegen. En via de online-aanmelding hebben we direct telefonisch contact gekregen. Ik kreeg adviezen over welke administratie, over zakelijke bankrekening, en om dit aan te vragen, in te richten, en in gebruik te nemen. Ook een afspraak voor een eerste contact werd er gemaakt, om een vis-a-vis ontmoeting te hebben. Dat versoepelt de latere online correspondentie. Het advies tot het kiezen van e-Boekhouden.nl is een schot in de roos. Want behalve lage kosten, voldoet het systeem volledig aan mijn gebruikerseisen. Onder meer: urenverwerking en facturatie. En deze provider geeft prima voorlichting over het gebruik in voorlichtingsbrochures en filmpjes, en is altijd telefonisch bereikbaar om bij knelpunten direct een oplossing te bieden.
En heb ik even een vraag aan Joris – De Online Boekhouder -, dan wordt deze net zo snel per mail beantwoord als de vraag is gesteld. Ook dit beantwoordt volledig aan mijn wensen en verwachtingen. Kortom voor een ZZP als ik is de combi Joris - De Online Boekhouder -met e-Boekhouden en zakelijke rekening de ideale combinatie om de bedrijfsvoering te administreren!

 


 

Melt Marketing | Melt Yoga

Mijn bedrijf richt zich op marketing communicatie activatie en daarnaast ook op yoga workshops. Ik had zelf geen ervaring met boekhouden. In het begin heeft Joris de tijd genomen om de boekhouding geheel in te richten op mijn bedrijf en vervolgens heeft hij mij het e-boekhouden pakket, de posten en de mutaties uitgelegd. Hierna kon ik al direct aan de slag. Het systeem is makkelijk te begrijpen en het inboeken gaat heel efficiënt. Mocht ik er niet uitkomen, kan ik altijd Joris e-mailen en dan is mijn vraag binnen een dag opgelost. Een hele fijne manier van samenwerken. Door wekelijks zelf de boekhouding te verwerken, hou ik overzicht en kan ik de kosten laag houden. Daarnaast controleert Joris per kwartaal alle mutaties, zodat alles financieel op orde is en blijft!

 


 

Als eigenaar van Moncou b.v. -beheer en verhuur van onroerend goed - ben ik pas sinds 2 jaar met zelf-boekhouden begonnen. Daarvoor gaf ik de boekhouding volledig uit handen.
Na vertrouwensbreuk met ' oude ' boekhouder , heb ik contact gezocht met 'Joris – De Online Boekhouder -' . Zelf-boekhouden leek mij ingewikkeld, veel werk en gedoe met omzetten van boekhouding. 
Na een kennismakingsgesprek en uitleg van 'Joris' was dat ijs snel gebroken! 
Ik ben gestart en al snel had ik er aardigheid in gekregen : wat viel dat mee !
Niet in de laatste plaats door het fijne en persoonlijke contact met 'Joris' .
Het verwerken gaat makkelijk en altijd is er controle aan het einde van het kwartaal. 
Bij vragen is er snel overleg mogelijk via app, mail of telefoon ; dat werkt prettig.
Jaarrekening, aangiftes e.d. en advies prima voor elkaar: Joris, 
voor mij een vertrouwd adres.

 


 

Open Mind Training

"Ik geef bedrijfscommunicatie vanuit mijn eenmanszaak. In de eerste instantie deed ik mijn eigen boekhouding, maar dit gaf veel stress omdat ik me altijd afvroeg of ik het wel goed had gedaan. Het duurde ook erg lang om alles op te zoeken (verschillende btw percentages, etc). Sinds Joris mij helpt ben ik veel geruster op alles, mijn vragen worden ook altijd vlot en duidelijk beantwoord!
De persoonlijke intake was erg fijn en het voordeel van het feit dat alles online verloopt is dat ik op mijn eigen momenten de boekhouding kan doen en alle vragen direct over de mail kan stellen.
Ik raad Joris zeker aan!"

 


 

Samen met mijn man heb ik een autobedrijf met werkplaats en verkoop van auto’s.
We hebben onze boekhouding enkele jaren helemaal uitbesteed aan een accountantskantoor.
Daar waren we niet tevreden over, we hadden totaal geen inzicht in de boekhouding en we kregen weinig tot geen feedback.

We zijn terechtgekomen bij Joris - De Online Boekhouder -en de overstap verliep zeer prettig.
Na 1,5 jaar zijn we nog steeds zeer tevreden. Het zelf bijhouden van de boekhouding werkt voor ons heel fijn, alles is makkelijk inzichtelijk. Ik kan overal online inloggen dus thuis werken is ook geen probleem.

Erg fijn dat er toch nog geregeld een controle vanuit Joris - De Online Boekhouder -gedaan wordt. Ook de jaarafrekening is zeer professioneel gedaan en ook nog eens erg snel.
Met vragen kunnen we altijd terecht en merken we dat er veel verstand van zaken is.

Waar we ook erg blij mee zijn is dat er wordt meegedacht en tips worden aangedragen om nog meer voordeel te halen uit de bedrijfsvoering.

www.autobedrijfravis.nl

 


 

ThatLyfeStyle

ThatLyfeStyle is een internationale online retailer op het gebied van Antiek & Kunst en nog meer voor in uw interieur. Verkoop gebeurt op vele online platformen en in een fysieke winkel. Verder bieden wij een assortiment aan op bol.com met stijlvolle en hoogwaardige producten die jouw leven net iets meer plezier geven.
Na een telefonisch gesprek werd gelijk duidelijk wat de mogelijkheden zijn met dit boekhoudprogramma. Het verwerken ervan zit gemakkelijk en overzichtelijk in elkaar. Het is een enorm groot voordeel dat je zelf leert om de boekhouding te verwerken. Je ziet namelijk precies in een overzicht waar jouw inkomstenbronnen vandaan komen, welke goed lopen en wat minder goed gaat. Je kunt jouw focus gaan leggen op hetgeen wat wel goed werkt en dat heeft grote gevolgen voor de groei van jouw bedrijf!

Voor elke vraag kun je terecht bij Joris. Het is gemakkelijk contact opnemen en jouw vragen worden duidelijk binnen een korte tijd beantwoord. Het is fijn om iemand naast je te hebben staan die meer verstand heeft van boekhouden! Dit scheelt jou een hoop tijd en je kunt nu meer focus gaan leggen op de groei van jouw bedrijf!

https://www.thatlyfestyle.com

 


 

Toen ik in augustus 2018 besloot aan de slag te gaan als zelfstandige, begon de zoektocht hoe ik alles ging regelen. Mijn bedrijf "Xander Noë" levert hippische diensten. Ik geef paardrijdinstructie bij de ruiters aan huis. Daarnaast geef ik clinics en train ik desgewenst paarden.
Ik zocht naar een mogelijkheid om heel eenvoudig het financiële verkeer te regelen. Ik stuitte op e-boekhouden.nl en vandaaruit op Joris - De Online Boekhouder -. De combinatie leek mij heel handig, aangezien ik verwachtte dat mijn administratie heel eenvoudig zou zijn en het oog van een professional mij zou behoeden voor fouten.
Het eerste telefoongesprek leverde al heel veel informatie. Het is gelukt om mijn administratie adequaat in te richten, mijn jaaropgave is gemaakt, de eerste belastingaangifte is begeleid. Kortom mijn bedrijfje loopt!
Het is een heerlijk gevoel dat er op afstand mee gekeken wordt en dat ik geholpen word met zaken die ik niet goed doorzie.
De reactietijd is super snel, de hulpvaardigheid groot. Het is heel prettig om een vaste contactpersoon te hebben. Dat geeft een binding.

 


 

Machu Picchu Travel

Als startende onderneming hebben we in eerste instantie support gehad van een groot accountantskantoor. We kwamen er al snel achter dat we daar weinig hulp kregen met de vragen waarmee we zaten.Toen we overstapten naar Joris en hulp kregen van Onno werden we meteen persoonlijk en op maat geholpen. Er kwam advies over het te gebruiken boekhoudprogramma en Onno keek altijd met ons mee. We hadden echt voor het eerst het gevoel dat we in control waren over onze boekhouding. Daarnaast schakelde Onno altijd proactief met ons, hij reageerde snel op vragen en zelfs tijdens de Covid-pandemie die ons hard heeft geraakt stond Onno ons bij met op maat oplossingen.

Super dank Onno! Ik gun iedereen zo'n hulp met de boekhouding!

machupicchutravel.nl